228 poze   63548 vizite

PORCI VIETNAMEZI fara COLESTEROL

promotii de Craciun si de Paste!
Reduceri de 10%!!!
PORCI VIETNAMEZI GORJ
PORCI VIETNAMEZI GORJ

Comentarii album • 22
Nume:davidcry 19 ianuarie 2015  
Da,avem la preturi foarte bune!
Răspunde Raportează
davidcry 13 decembrie 2014  
acum sunt in promotie!
Răspunde Raportează
anonim
georgeta 18 noiembrie 2013  
La cat timp dupa castare pot fii sacrificati porcii ?
Răspunde Raportează
anonim
david 16 august 2013  
600 lei pentru o pereche.
Răspunde Raportează
euromustang 23 ianuarie 2013  
EuroMustang S.R.L. unic distribuitor , promoveaza , comercializeaza si distribuie in Romania produsele producatorului italian Eurofiocchi unic producator de hrana multivitaminizata ( NoN OGM ) pentru animale -sub forma de fulgi.
Producătorul este implicat zilnic în realizarea unui standard de calitate tot mai mare a acestor produse care nu sunt simple amestecuri de cereale, legume şi leguminoase, dar o hrană capabilă să satisfacă cu măsură aportul vitaminizat şi mineralizat asigurând exigenţele nutritive la toate animalele:
Hrana multivitaminizata (NoN OGM): Linia Cai-reproducere-activitate-competitie; Linia Bovine de carne , intarcare ingrasare finisare ; Vaci in lactatie; Linia Ovine caprine; Linia Porcine; Linia Iepuri;
Răspunde Raportează
davidcry 17 decembrie 2012  
Proprietatile nutritionale ale carnii de porc vietnamez
Cantitate medie in 100g produs:
• 157 kCal
• Energie 658.000 kj
• Proteine 21.400 g
• Apa 70.720 g
• Total lipide (grasimi) 7.260 g
• Cenusa 0.520 g
• Carbohidrati 0.090 g
• Calciu, Ca 15.000 mg
• Fier, Fe 1.230 mg
• Magneziu, Mg 15.000 mg
• Fosfor, P 129.000 mg
• Potasiu, K 85.000 mg
• Sodiu, Na 40.000 mg
• Zinc, Zn 2.920 mg
• Cupru, Cu 0.239 mg
• Mangan, Mn 0.071 mg
• Seleniu, Se 40.300 mcg
• Tiamina, Vitamina B1 0.040 mg
• Riboflavina (Vitamina B2) 0.188 mg
• Niacina 1.380 mg
• Acid pantothenic 0.566 mg
• Vitamina B-6 0.021 mg
• Vitamina B-12 0.480 mcg
• Vitamina E (Alfa-Tocoferol) 0.090 mg
• Gamma tocoferol 0.020 mg
• Acizi grasi, total saturati 2.990 g
• Acizi grasi, total mononesaturati 2.126 g
• Acizi grasi, total polinesaturati 0.738 g
• Acizi grasi, total trans 0.110 g
• Colesterol 0.050 mg
Răspunde Raportează
davidcry 17 decembrie 2012  
PORCI VIETNAMEZI

Porcii Vietnamezi sunt o rasa de porci de talie mai mica fata de porcii autohtoni, acestia sunt de culoare neagra si sunt mult mai usor de intretinut in comparatie cu porcul "romanesc".
Hraniti mai sanatos, mai supli, mult mai gustosi, carnea lor nu contine colesterol, purceii vietnamezi sunt la mare cautare.
Această specie are stratul de grăsime aproape inexistent, carnea lor fiind mult mai sănătoasă, deoarece nu conţine colesterol. Porcii Vietnamezi mai sunt numiti si "porcii ecologici", deoarece acestia sunt ierbivori.
Vietnamezii sunt porci de carne fara colesterol.
Cresterea porcilor vietnamezi este mai usoara decât cea a porcilor autohtoni. Vietnamezul poate trai foarte bine cu furaje de origine vegetală, cu tărâţe, mere, varză sau iarbă pentru că porcul vietnamez este vegetarian.
Porcii vietnamezi spre deosebire de cei autohtoni nu pot atinge greutatea de 200, 300 kilograme. Porcul Vietnamez la maturitate nu depaseste greutatea de 120 maxim 130 kilograme.
Cresterea porcilor vietnamezi este o foarte buna si profitabila afacere de familie, investitia initiala se recupereaza in primul an.
Creşterea purceluşilor vietnamezi este o afacere de familie rentabilă.
Cheltuielile nu sunt mari, iar investiţiile se recuperează din primul an.
Această rasă de porci consumă mai puţină hrană zilnic, comparativ cu cel românesc.
Răspunde Raportează
davidcry 17 decembrie 2012  
Principalele avantaje la cresterea Porcilor Vietnamezi
1. Mare precocitate. Porcii vietnamezi sunt apti de reproductie de la varste fragede de 4-5 luni, dar varsta optima de monta este de 8 luni pentru scroafe si 9 luni pentru vier.
2. Au imunitate ridicată. Nu sunt predispusi la boli ca un porc alb obişnuit. Spre deosebire de porcul alb, nu necesita vaccinare constanta.
3. Scroafa vietnameza are psihicul echilibrat ( nu se creaza probleme în grija puilor), un instinct matern bine dezvoltat şi o curăŃenie speciala.
4. Rasa este bine adaptata la iernile aspre mai degrabă din Europa Centrală şi Canada.
5. Fecunditatea mare (la prima fătare este, de obicei 5- 10 purcei, la următoarele 8 – 17, numărul maxim de purcei înregistrat de o purcea la o fătare a fost de 28 buc)
6. Consum redus de alimente. Cereale măcinate pe fiecare zi 300-400 gr. Cu mancarea pe care o consuma un porc obişnuit se poate creşte 5-6 porci vietnamezi. Principalul tip de aliment este iarbă în timpul verii şi fân în timpul iernii. In ceea ce priveste costul de furaje (care în fapt determină costul de carne), porcul vietnamez este mult mai profitabil decât un porc ordinar.
7. La sacrificare procentul de deşeuri este de doar de 12% pentru vietnamez şi 30% la porc normal.
8. Carnea porcului vietnamez este considerată o delicatesă nu numai pentru gustul său, dar de asemenea, pentru un număr de proprietati unice şi folositoare. De exemplu nu numai ca nu contine colesterol dar facilitează la scoaterea acestuia din corpul omului.
Răspunde Raportează
davidcry 17 decembrie 2012  
Cat este de avantajos sa cresti porci vietnamezi?
Este mai rentabil sa crestem vietnamezi decat alte rase , nu trebuie sa avem grija sa-i dam 2-3 mese pe zi ca la cei clasici, nu suntem obligati sa-i tinem inchis in cotet, in cazul acesta nu mai facem curat dupa el, nu mai dam banii pe paie , nu mai muncim atata. El paste si se hraneste cu ce gaseste in suprafata ce o ingradim. In functie de posibilitati, ii putem oferi seara un supliment de ceva ( porumb, resturi, furaje, etc) si apa sa aibe la dispozitie . Acesta e un avantaj! Hranirea porcului vietnamez fata de cel clasic costa cu 90 la suta mai putin si munca cu 95%.
Răspunde Raportează
davidcry 17 decembrie 2012  
Cat de mult creste un porc vietnamez?
Masculul castrat poate depasi 120kg, iar o scroafa matura in medie 80kg. Varsta optima de reproducere e de 8, 9 luni, durata gestatiei e la fel ca la restul raselor, in jur de 112 zile. Pot trai pana la 15 ani si cresc pana la 3 ani. Sunt foarte putin flexibili de aceea au nevoie de un spatiu mai mare de desfasurare. Sunt animale inteligente si curioase.
Răspunde Raportează
davidcry 17 decembrie 2012  
Ce mananca un porc vietnamez?
Orice-i dai, dar ii place la nebunie lucerna, trifoiul si porumbul, la fel ca cel mistret. Sa nu uitam ca provine din salbaticie. Spre deosebire de porcul “clasic”, care este omnivor, porcul vietnamez este cu adevarat vegetarian, consumand doar legume si fructe. Daca vrei sa atinga 90 kilograme si sa-l sacrifici, trebuie sa-i suplimentezi hrana cu cereale. Vietnamezul mananca tarate, mere, varza si chiar iarba, deci este relativ usor de intretinut vara si toamna.
Răspunde Raportează
davidcry 17 decembrie 2012  
Nu are colesterol
Colesterolul porcului vietnamez de talie mica este de şapte ori mai scăzut ca cel al porcului autohton. Întreţinerea porcului vietnamez nu diferă de cea a porcului românesc (4/5 porci vietnamezi consumă cât un porc romanesc. Greutatea la care ajung într-un an este de 50-60 de kilograme. La un porc vietnamez de 90 kilograme stratul de grasime este de aproape 1 centimetru
Răspunde Raportează
davidcry 17 decembrie 2012  
Porcul vietnamez este originar din Vietnam si Asia de Sud-Est, este in general de culoare neagra, are imunitate ridicata, ceea ce-l predispune putin la boala si ajunge la maturitate in 9 – 10 luni.
Porcii vietnamezi sunt animale relativ mici cu picioare scurte, urechi mici si drepte, coada subtire si dreapta. Scroafa vietnameza se distinge prin talia joasa si corpolenta Porcii vietnamezi au un foarte bun randament la taiere , (85% randament la sacrificare, si 70% de carne în carcasă)
Răspunde Raportează
davidcry 17 decembrie 2012  
Rasa "VAN PA" - porci vietnamezi
Acestia se gasesc in centrul Vietnamului in provincia Quang Tri, parul lor este negru argintiu, au botul mic, urechile mici. Greutatea lor ajunge pana la 40 kg.
Publicat de Reason la 17:23 Niciun comentariu:
Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook
Etichete: incepe afacere cu porci, porci vietnamezi, rasa van pa, vanzare
Rasa "MEO" - porci vietnamezi
Acestia cresc tot in Nordul Vietnamului, culoarea lor este neagra cu picioare albe, au culoare alba pe frunte, dimensiunea capului este mare, coada este dreapta, urechile le au drepte iar abdomenul este mare. Greutatea finala la adulti este de 110 kg.
Publicat de Reason la 17:03 Niciun comentariu:
Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook
Etichete: ieftin, porc vietnam, porci, pret avantajos, rasa meo, vand
Rasa "MOUNG KHUONG" - porci vietnamezi
Acest tip de porci se gasesc in provincia Lao Cai din Nordul Vietnamului. Pielea acestora este neagra, capul alungit si la maturitate ajung la o greutate de 90 kg.
Publicat de Reason la 17:00 Niciun comentariu:
Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook
Etichete: afacere, carne fara colesterol, porc vietnamez, vand, vietnam
Rasa "HEO EDE" sau "SOC"-porci vietnamezi
Acestia se gasesc in nordul Vietnamului. Culoarea porcilor este neagra picioarele sunt scurte si de culoare alba, cantaresc in jur de 40 kg la maturitate.
Publicat de Reason la 16:57 Niciun comentariu:
Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook
Etichete: culoare, mancare, porci vietnamezi, rasa heo ede, vand
Rasa "MONG CAI" - porci vietnamezi
Aceasta rasa se gaseste in nordul Vietnamului, in muntii Red Rivel Deltasi. Populatia acestora este mai restransa , in jur de 500000 porci se gasesc in zona. Este rasa cu dimensiuni mari, cantaresc intre 100 si 120 kg. Culoarea acestora este neagra cu pete albe iar parul este mai des decat la celelalte rase. Precocitatea sexuala este marita, la varsta de 2-3 luni la femele si dupa 2 luni la masculi. Femelele au in jur de 14 sfarcuri.
Publicat de Reason la 16:53 Niciun comentariu:
Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook
Etichete: afacere porci, caracteristici, culoare, porc vietnam, rasa mong cai
Rasa "I" - porci vietnamezi
Sunt originari din nordul Vietnamului. Este rasa cea mai raspandita de porci in Vietnam, denumirea acestora este de porci pitici. In Vietnam au o populatie de 2,5 milioane de porci din aceasta rasa. Culoarea acestora este neagra, iar greutatea la maturitate este de 100 kg. Femelele sunt mai mari decat masculii, masculii au botul scurt, pielea zbarcita, abdomenul mare. Femele are in jur de 10 sfarcuri si fata in medie 8-10 purcei care la fatare cantaresc 450 g fiecare iar la 2 luni au aproximativ 5 kg. Adultii ajung la 100 kg in 3 ani. Cresterea acestor porci este lenta, la 8 luni avand o greutate de 40% din greutatea lor finala.
Publicat de Reason la 16:45 Niciun comentariu:
Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook
Etichete: adult, greutate, oferta, porci vietnamezi, rasa i, scroafe vietnameze, vand
Rasa "CO" - porci vietnamezi
Aceasta rasa se gaseste in centrul Vietnamului, greutatea acestor porci este mica, de 45 kg cand ajung la maturitate, mai sunt numiti si rasa in "miniatura". Habitatul lor prielnic este la munte sau la mare. Culoarea porcilor de rasa "CO" este neagra si traiesc in libertate. Sunt foarte rezistenti la boli.
Publicat de Reason la 16:32 Niciun comentariu:
Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook
Etichete: oferta, porc vientamez, rasa co, vietnam
Rase de porci vietnamezi
Exista 7 rase de porci vietnamezi: rasa "CO", rasa "I", rasa "MONG CAI", rasa "REO EDE" sau "SOC", rasa "MOUNG KHUONG", rasa "MEO", rasa "VAN PA".
Publicat de Reason la 16:27 Niciun comentariu:
Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook
Etichete: istoric, porci vietnamezi, rase, specie
Origine si greutate-porci vietnamezi
Porcul vietnamez este originar din Vietnam si Asia de Sud - Est. In acelasi timp exista mai multe rase de porci si fiecare rasa are anumite particularitati cum ar fii: pielea sbarcita sau neteda, parul mai lung sau mai scurt, abdomenul mare, sau diferente de greutate, care oscileaza intre 35-80 kg sau 120 kg.
Răspunde Raportează
anonim
agro 25 iulie 2014  
Salutare dar cit carne obtinem din 80 kg?
am intales de la alti ca sunt grase si are untura multa
carne putin.
Poti sam dai niste info despre acest lucru.
Mersi si o zii placuta..
Răspunde Raportează
anonim
david 10 decembrie 2014  
Asa este are f multa grasime
Răspunde Raportează
davidcry 1 iunie 2012  
vand purcei de 6 saptamani,astept telefonul dv-stra.........
Răspunde Raportează
anonim
Florina 13 februarie 2017  
Te rog,imi poti spune si mie,exista porci vietnamezi albi?
Am luat dintr-un targ niste purcei,au urechile mici,cresc mai greu si am impresia ca sunt vietnamezo
Răspunde Raportează
viorelduciuc 22 ianuarie 2012  
bafta cu ei!sunt superbi!
Răspunde Raportează
GEORGEAUREL70 22 ianuarie 2012  
un lucru bun!succes cu ei!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.